Contact

Wil je persoonlijk contact? Bel me gerust (soms kan ik niet opnemen, spreek dan alsjeblieft een voice-mail in) of stuur het contactformulier in. 

Praktijk 2BalanceYou

Natuurgeneeskunde en Kinesiologie
Jeannette Wensink
Overweg 115
1191 PV  Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 06 - 22 03 19 52
E-mail:   

    Volg mij op Facebook

De praktijk is geopend van maandagmiddag t/m vrijdag en op zaterdagochtend.

Lees meer: Contact

Consult

Consult kinesiologie 75-90 min. € 78,00
     
Kort consult selecteren/testen Bloesemremedies 30 min. € 26,00
Flesje Bloesemremedies (verzending mogelijk) vanaf  € 10,00

Betaling contant, via betaalverzoek, Tikkie of ter plekke overmaken via smartphone/tablet (er is geen PIN automaat aanwezig).

Lees meer: Consult

Over mijzelf

 

Mijn verhaal

Het begon met bloesemremedies...... De Bach bloesems maken sinds 2000 deel uit van mijn leven en hebben het behoorlijk veranderd! Mijn eerste kennismaking met de bloesemremedies was voor de behandeling van premenstruele klachten, die daardoor verrassend snel verdwenen. Natuurlijk was ik voor deze klachten eerst bij mijn (overigens uitstekende) huisarts geweest. De oplossing die werd aangedragen gaf ik een kans, want ik wilde snel van mijn klachten af. Er verbeterde niets. Ik zocht met succes verder naar meer natuurlijke oplossingen en kwam zo op het spoor van de Bach bloesems.

De bloesemremedies waren me later zeer behulpzaam bij het herstellen van een burn-out. Ze hielpen me om in te zien door welk gedrag ik uitgeput was geraakt en daardoor kon ik werken aan het veranderen daarvan, ondersteund door de remedies.

Lees meer: Over mijzelf

Contactformulier

Please type your full name.
Invalid email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht