Consult

Consult kinesiologie 75-90 min. € 75,00
     
Kort consult selecteren/testen Bloesemremedies 30 min. € 25,00
Flesje Bloesemremedies (verzending mogelijk) vanaf  € 10,00

Betaling contant, via betaalverzoek, Tikkie of ter plekke overmaken via smartphone/tablet.

Als kinesioloog val ik als geregistreerde zorgverlener onder de niet-medische contactberoepen die als essentieel zijn aangemerkt door de overheid. De praktijk is dus gewoon open.

De Algemene Voorwaarden vind je onderaan de pagina en bevatten tevens informatie over de Kwaliteitsstandaard en de Klachtenprocedure (ik ben aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg: www.scag.nl). Tevens vind je onderaan de pagina de Privacy verklaring, Behandelovereenkomst en de actuele Maatregelen i.v.m. het Corona-virus voor veilige consulten Kinesiologie.

De overheid wil dat iedereen goede zorg krijgt en heeft wettelijk vastgelegd wat goede zorg inhoudt en waaraan het moet voldoen. Een van de aanbevelingen is het hebben van een behandelovereenkomst. Ook die vind je onderaan de pagina.

Duur van de behandeling

Dit is afhankelijk van de snelheid waarmee je reageert op de behandelingen en de ingezette middelen en de aard van de klachten. Acute problemen kunnen al met een paar dagen verholpen zijn, voor klachten van chronische aard kan een aantal weken of maanden nodig zijn. Natuurlijk bepaal je zelf altijd hoe lang je door wilt gaan. Sommige mensen stoppen zodra hun klachten zijn verminderd dan wel verholpen, anderen willen nog verder gaan met hun persoonlijke ontwikkeling en/of spirituele bewustwording. De behandeling gebeurt volgens de Ethische Code: www.ki-net.nl .

Vergoeding

Ik ben als Erkend Kinesioloog lid van de Landelijke Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT) (voor meer informatie zie: www.lvnt.nl of klik hier voor de LVNT vergoedingenlijst 2021) en opgenomen in het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) (voor meer informatie zie www.rbcz.nu).

             

Informeer vóóraf bij je zorgverzekeringsmaatschappij of de LVNT daar is opgenomen als te vergoeden Beroepsvereniging. Indien dat het geval is èn je bent aanvullend verzekerd, kun je  (een deel  van) de kosten van de consulten vergoed krijgen. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarden van je zorgverzekeringsmaatschappij. Ik sta ingeschreven bij Vektis, Zorgverzekeraar CZ en ben opgenomen in de Zorgzoeker (zoek onder Alternatieve zorg) van VGZ.

Vanaf 1-1-2017 dienen alle therapeuten in de complementaire zorg aan te tonen dat zij beschikken over Psychosociale en Medische Basiskennis volgens de PLATO eindtermen (HBO eindtermen die het Platform Opleiding Onderwijs en Organisatie van de Universiteit van Leiden heeft samengesteld in opdracht van 5 Zorgverzekeraars). Ik ben in het bezit van het diploma PsMBK uitgegeven door de Stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO Registeropleiding)  en ben opgenomen in het Abituriëntenregister. De genoten PsMBK opleiding voldeed aan die PLATO eindtermen en is geaccrediteerd door CPION (Centrum Post Initieel Onderwijs) (www.cpion.nl). 

 Verwijzing door een arts is niet noodzakelijk.

Contactformulier

Please type your full name.
Invalid email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht