Skip to main content

2BalanceYou

Gezondheid in evenwicht

Touch for Health Cursussen

Touch for Health is een spier- en energieversterkende methode die helpt om meer energie te krijgen, beter tegen stress situaties opgewassen te zijn, voor jou geschikte voeding te kunnen bepalen, pijn te verminderen en inzicht te krijgen in de achtergrond van je klachten. Het is een veilige methode, toegankelijk voor iedereen, met of zonder medische achtergrond. Je kunt het thuis inzetten om jezelf en je naasten te helpen. Natuurlijk ook zeer geschikt voor mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg.

In 1 tot 4 modulen leer je hoe je door handmatige spiertesten energieblokkades in meridianen kunt opsporen en opheffen, waardoor het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Je krijgt concrete tips hoe je de bereikte balans kunt onderhouden, waardoor jij je beter voelt. De cursus bestaat uit 4 modulen van elk 18 uur. De eerste module legt de basis en in de modulen erna breid je de kennis verder uit.

  • Tijden: 9.30-16.30 uur, incl. 1 uur lunchpauze
  • Investering per module: € 342,00 incl. certificaat; plus € 25,00 voor het manual (prijswijzgingen voorbehouden)
  • Locatie: Ouderkerk a/d Amstel

Erkende IKC TfH instructeur. Voor meer informatie bel 06-22031952 of gebruik het contactformulier.

Les in kleine groepen of privéles (zelfde prijs en tijden, data in onderling overleg te plannen op werkdagen).

Bijscholingsdag G.E.M.S.

(Goal Element Modes Stack)

DE verrassende, snelle en effectieve methode om te werken met al het mooie Touch for Health materiaal! Deze aanpak slaat de brug tussen Touch en Kinesiologie. Ontwikkeld door Alexis Costello. Vloeiend testen met een stroomschema om via (7!) elementen, vingermodes en het stapelen van gevonden stressoren, naar 1 correctie te komen om de energie vrij te maken voor een doel/klacht.

Benodigde vooropleiding: Touch for Health 1 t/m 4

Datum: Zeg het maar!

Investering: € 130,00 incl, certificaat, Engels- en Nederlandstalig materiaal, plus € 13,00 royalties t.b.v. A. Costello.

Locatie: Ouderkerk a/d Amstel

Voor meer informatie bel 06-22031952 of gebruik het contactformulier.