2BalanceYou

Emoties in evenwicht

Overige middelen

Indien er aanleiding voor is, maak ik in de praktijk ook gebruik van de volgende middelen:

Etherische oliën

Dit zijn geconcentreerde reukstoffen van planten. Ze  worden in hun meest zuivere vorm gebruikt om de levenskracht en het zelfherstellend vermogen van je lichaam op te wekken en te versterken.  Ze hebben een diepe werking op ons psychisch evenwicht, brengen een verandering van stemming teweeg en reguleren datgene wat uit balans is geraakt. 

Edelstenen

EdelstenenEen edelsteen lijkt dood materiaal, maar de steen heeft energievelden. Die energievelden zijn continu in beweging (trillen). Elke edelsteen heeft zijn eigen, onveranderlijke trillingsgetal. Het bewijs daarvoor draag je waarschijnlijk om je pols. Het kwartskristal in je horloge heeft altijd hetzelfde trillingsgetal ongeacht de omstandigheden en daardoor loopt het horloge altijd precies op tijd. Alles bestaat uit trilling, ook ons lichaam en onze emoties. Door een edelsteen bij je te dragen, gaat je lichaam zich aanpassen aan het trillingsgetal van de steen. Hierdoor kan een edelsteen je helpen om een ongemak te bestrijden of een positieve gemoedsrust te bevorderen. Als je bijvoorbeeld last hebt van hoofdpijn kan Amethist een heilzame werking hebben.

Tibetaanse klankschalen

KlankschaalKlankschalen zijn kommen die bestaan uit een legering van zeven metalen: goud, zilver, kwik, koper, ijzer, tin en lood. Elke schaal heeft haar eigen karakter, toonzetting en klankkleur.

Als ze worden aangeslagen, brengen ze een prachtig geluid voort en een diepe trilling in je lichaam teweeg. Daardoor vindt ontspanning op geestelijk en lichamelijk niveau plaats en kan je energie weer vrij stromen.

Contactformulier

Please type your full name.
Invalid email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht

Praktijk 2BalanceYou
Overweg 115
1191 PV Ouderkerk aan de Amstel
06-22031952
KvK 34337759