2BalanceYou

Gezondheid in evenwicht

Cursusagenda

Touch for Health cursussen

Touch for Health is een spier- en energieversterkende methode die helpt om meer energie te krijgen, beter tegen stress situaties opgewassen te zijn, voor jou geschikte voeding te kunnen bepalen, pijn te verminderen en inzicht te krijgen in de achtergrond van je klachten. Het is een veilige methode, toegankelijk voor iedereen, met of zonder medische achtergrond. Je kunt het thuis inzetten om jezelf en je naasten te helpen. Natuurlijk ook zeer geschikt voor mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg.

Lees meer

Samenwerking met Faculty Touch for Health Nederland

Sinds april 2016 maak ik met plezier deel uit van het Touch for Health Nederland team onder de inspirerende leiding van Paulien de Roos. Hoe is het zo gekomen? In oktober vorig jaar volgde ik de Instructeursopleiding TfH bij haar en inmiddels heb ik bij de NSK en in mijn praktijk Touch gegeven. Het is geweldig om te doen! Het blijft mij verwonderen wat Touch in beweging kan zetten en wat een mooi “instrument” de spiertest toch is.

Lees meer

Hoe voorkom ik een jetlag?

Jetlag treedt op door het reizen door internationale tijdzones en geeft ongemakken tijdens de eerste dagen op je vakantiebestemming. Australische  bloesemremedies helpen om die ongemakken te verminderen waardoor je eerder kunt genieten van je vakantie.

(foto: ABFE, Bush Iris herstelt de energie van de pijnappelklier)

Lees meer

Contactformulier

Please type your full name.
Invalid email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht